Олександрівський район
Влада / Суспільство

Взаємодія всіх структур щодо вирішення проблем учасників АТО

Взаємодія всіх структур щодо вирішення проблем учасників АТО
22 квітня 2016 року в рамках «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» при районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з обласним центром для сім’ї, дітей та молоді за участю представників сільських/селищних рад, начальників структурних підрозділів Онуфріївського району відбулося засідання «круглого столу» з учасниками АТО на тему: «Взаємодія всіх структур щодо вирішення проблем учасників АТО».
У засіданні приймали участь завідувач сектору Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО обласної державної адміністрації Шевчук І.М., психолог управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області Загурська Ю.М. та провідний спеціаліст обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мироненко Ю.С.

Взаємодія всіх структур щодо вирішення проблем учасників АТО

Засідання розпочала директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фірсова В.Б., яка представила присутніх з м. Кіровоград та надала слово Шевчуку І.М.

Завідувач сектору Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО обласної державної адміністрації Шевчук І.М. проінформував про Державну службу ветеранів, про види реабілітації для учасників АТО та про розроблення програм щодо соціальних пільг даній категорії.

Головним питанням на даному засідання було надання земельних ділянок для ведення селянського господарства учасникам бойових дій. З даного питання виступила начальник Держгеокадастру в Онуфріївському районі Перев’язко М.А., яка пояснила порядок надання земельних ділянок, які знаходяться в оренді.

Спеціаліст управління праці соціального захисту населення Берест З.М. проінформувала про право учасників АТО на санаторно-курортне лікування та реабілітацію та процедуру отримання путівок на сімейний відпочинок.

Наприкінці засідання слово було надано психологу Загурській Ю.М., яка спілкувалася з учасниками АТО та надавала психологічну консультацію.

Загалом на даному засідання відбулося активне обговорення проблем учасників АТО та запрошених спеціалістів та волонтерів з м. Кіровоград.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF