Новгородківський район
Влада / Суспільство

У Новгородківському районі триває місячник з благоустрою "За чисте довкілля".

У Новгородківському районі триває місячник з благоустрою "За чисте довкілля".
6 квітня 2016 року перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк провів розширене засідання районної постійно діючої комісії з питань благоустрою території.
В засіданні взяли участь члени районної комісії, селищний та сільські голови, представники громадських організацій району.

У Новгородківському районі триває місячник з благоустрою "За чисте довкілля".

На засіданні було розглянуто питання щодо проведення місячника з благоустрою "За чисте довкілля". Про проведену роботу з даного питання проінформували присутніх начальник відділу інфраструктури райдержадміністрації Ігор Саула та заступник Новгородківського селищного голови Анатолій Новік.

За їх словами, станом на 4 квітня 2016 року в районі ведеться прибирання та благоустрій територій закладів медицини, освіти, культури, торгівлі, здійснюється очистка від забруднення та засмічення вулиць, автомобільних доріг загального користування та придорожніх смуг, автобусних зупинок. Вживаються заходи щодо ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ.

Відділом житлово-комунального господарства райдержадміністрації постійно здійснюється моніторинг щодо проведення заходів озеленення, благоустрою та санітарної очистки населених пунктів.

Філією "Новгородківський райавтодор" в ході проведення Весняної толоки заплановано очистити та прибрати в межах району смуги відведення автодоріг Кіровоград - Кривий Ріг - Запоріжжя, Устинівка - Петрове - Жовті Води, поновити дорожню розмітку.

За підсумками проведення засідання вирішено інформації начальника відділу інфраструктури райдержадміністрації та заступника Новгородківського селищного голови взяти до відома, затвердити план заходів з благоустрою території Новгородківського району, продовжувати роботу щодо благоустрою територій населених пунктів.

"ВК" у PDF