Онуфріївський район
Влада

В Онуфріївці готуються до відзначення 30-х роковин аварії на ЧАЕС

В Онуфріївці готуються до відзначення 30-х роковин аварії на ЧАЕС
4 квітня 2016 року голова райдержадміністрації Самородченко С.М., за участі першого заступника голови райержадміністрації Дудніка І.В. та заступника голови районної ради Калницької К.М. провів засідання оргкомітету по відзначенню 30-ї річниці аварії на ЧАЕС.
В оргкомітеті взяли участь: начальник УПСЗН райдержадміністрації Тарабан О.В., начальник фінансового управління райдержадміністрації Калантаєвська С.М., начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Балим С.О. та інші керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Розпочинаючи засідання, Сергій Миколайович поінформував присутніх, що в районі проживають 155 учасників аварії на ЧАЕС. З місцевого бюджету будуть виділені кошти на надання матеріальної допомоги учасникам ліквідації наслідків на ЧАЕС.

Заслухавши пропозиції щодо вшанування учасників аварії на ЧАЕС, членами оргкомітету прийнято рішення щодо відзначення на рівні району вказаної дати та проведення відповідних заходів: 26 квітня о 10 годині біля пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС відбудеться покладання квітів за участі керівництва району, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та громадськості. Також прийняте рішення звернутися до релігійних організацій з проханням провести в цей день поминальні молебні за жертвами Чорнобильської трагедії.

Працівниками закладів культури та освіти проводитиметься низка просвітницьких заходів, лекцій, уроків, бесід, переглядів кіно- та відеофільмів, які висвітлюють масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів.

Після урочистостей в малому залі РБК буде проведено «засідання круглого столу» за участю керівництва райдержадміністрації, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, громадськості.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF