Світловодський район
Влада

У Світловодському районі створять мобільну групу з роз’яснювальної роботи щодо служби за контрактом

У Світловодському районі створять мобільну групу з роз’яснювальної роботи щодо служби за контрактом
31 березня, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Похілов провів нараду з питань залучення військовозобов’язаних жителів району на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України; відбіру та направлення молоді району до вищих військових навчальних закладів у 2016 році.
На нараді були присутні військовий комісар Світловодського ОМВК — Микола Грінченко, начальник відділу освіти районної державної адміністрації — Лариса Сачевська, начальник відділу культури і туризму освіти районної державної адміністрації - Микола Середенко, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді- Олександр Сідельников, начальник управління соціального захисту населення- Ольга Лотфуліна, завідувач сектору запобігання і виявлення корупції, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації — Наталья Клюкач.

За наслідками нараду вирішили доручити: створити мобільну групу по проведенню активної роз’яснювальної роботи серед населення району щодо переваг проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України . Розробити та погодити графік зустрічей членів мобільної групи з учнями шкільних закладів та відповідальних осіб сільських рад щодо переваг служби в сучасній професійній армії, зформованої за контрактним принципом. Провести агітаційно-роз’яснювальной роботи щодо інформування населення району про переваги проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України та навчання у вищих військових навчальних закладах. На сторінках районної газети “Вісті Світловодщини“ з метою військово-патріотичного виховання молоді започаткувати постійну рубрику про військові звитяги наших земляків – героїв козацької доби, учасників визвольних рухів, Другої Світової війни, земляків-орденоносців за участь в АТО та в інших бойових боях. Провести агітаційно роз’яснювальну роботу серед сімей, які знаходяться в важких життєвих обставинах та не працевлаштованих громадян району про переваги проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України та навчання у вищих військових навчальних закладах.

"ВК" у PDF