Знам’янський район
Влада

Героїчним знам’янчанам посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин міста Знам’янка»

Героїчним знам’янчанам посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин міста Знам’янка»
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, відбулася чергова десята сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання.
Міський голова розпочав пленарне засідання з привітання депутата міської ради С.Картаєєва з Днем народження, а також, разом із секретарем міської ради Наталією Миколаївною Клименко вручив посвідчення та значки депутатам міської ради, присутнім на засіданні, та посвідчення помічників-консультантів депутатів міської ради.

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування шляхом оголошення позиції депутата.

До порядку денного сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання, за результатами обговорення та голосування, було включено 16 проектів рішень. Міська рада підтримала зі змінами та доповненнями 16 проектів рішень та 7 депутатських запитів. Знято з розгляду – 7 проектів рішень.

Депутатами було прийняті рішення про: внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 року №56 «Про міський бюджет на 2016 рік»; затвердження Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на 2016-2020 роки; внесення змін до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 25.12.2015 року №57; затвердження Положень про органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети та переліку територій, у межах яких вони діють; хід виконання Програми реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів в м.Знам’янка на 2011-2015 роки за 2015 рік; затвердження Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2016-2018 роки; перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Знам’янка; продовження договору оренди нерухомого об’єкту комунальної власності з Центральною філією державного підприємства «Український державний центр радіочастот»; внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затверджені рішенням міської ради від 31 березня 2009 року №924 «Про організацію дорожнього руху по м. Знам’янка»; надання дозволу на безоплатну передачу об’єктів завершеного будівництва; хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про перемогу у Великій Вітчизняній війні за 2015 рік; хід виконання Програми зайнятості населення м.Знам’янки Кіровоградської області на період до 2017 року за 2015 рік; надання згоди на складання технічної документації із землеустрою; затвердження технічної документації із землеустрою (для подальшого заключення договорів оренди земельних ділянок); врегулювання земельних відносин.

Враховуючи вагому історичну роль та суспільну значимість героїчного чину, депутатами міської ради було одноголосно підтримано рішення щодо присвоїння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» Голому Віктору Анатолійовичу, Цуркану Дмитру Володимировичу, Носковій Катерині Володимирівні, Капелюсі Сергію Вікторовичу – героям-землякам, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність і державний суверенітет України.

В різному, секретар міської Н.Клименко, відповідно до Плану роботи міської ради на 2016 рік, запросила депутатів міської ради на День депутата, який відбудеться о 14.00 год. 21.03.2016 року; звернула увагу на необхідність забезпечення відкритості та гласності у діяльності міської ради депутатами міської ради в частині подання та оприлюднення на сайті міської ради декларації про майно, доходи, витрати, зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік та автобіографій; запросила прийняти участь у проведені наради голів та секретарів багатоквартирних житлових будинків комунальної форми власності, житлових будинків в яких створені та функціонують ОСББ, ЖБК, вулиць та провулків міста Знам’янка 23,24,25 березня 2016 року о 10.00 год. в залі засідань.

Депутати міської ради Н.Тесленко, А.Тесленко, А.П.Мороз, І.Зіньковська, Н.Данасієнко підняли питання: необхідності грейдерування вулиць міста; пошуку резервів земель сільськогосподарського призначення для виділення учасникам АТО; участі у флеш-мобі на підтримку Героя України Надії Савеченко; змістовності відповідей на депутатські звернення та запити.

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

У роботі сесії міської ради взяли участь: начальник Кіровоградського відділення Українського державного центру радіочастот М.Бреус, фахівець з правових питань Кіровоградського відділення Українського державного центру радіочастот К.Чельник, А.Кравчук - начальник штабу Знам’янського відділення поліції, перший заступник міського голови В.Загородня, керівник КП «Ринокторгсервіс» І.Савельєв та працівники підприємства, приватні підприємці міста, що здійснюють свою діяльність на території КП «Ринокторгсервіс», начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, громадських організацій та міських організацій політичних партій.

На сесії міської ради були відсутні 7 депутатів (О.Бойчук, С.Бойко, О.Щава, В.Озеряний – лікарняний; Є.Ліщенко, А.Гуров – перебувають в зоні проведення АТО; С.Постика, С.Кліпацький, С.Лєвінте - відрядження).

"ВК" у PDF