Онуфріївський район
Влада

Онуфріївщину відвідав губернатор

Онуфріївщину відвідав губернатор
17 березня в Онуфріївському районі з робочою поїздкою перебував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменко Сергій Анатолійович. Незважаючи на коротко тривалість візиту програма перебування губернатора в районі була насиченою.
Перш за все, як і анонсувалося, Сергій Анатолійович провів особистий прийом громадян. До очільника області з особистими і не тільки проблемами звернулись жителі району, керівники громадських організацій, сільські та селищні голови району. Питання підняті громадянами на особистому прийомі переважно стосувались надання земельних ділянок учасникам АТО та учасникам ліквідації наслідків на ЧАЕС, надання медичної допомоги учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, виділення земельної ділянки водного фонду для реєстрації фермерського господарства учасникам бойових дій (воїнам-інтернаціоналістам, учасникам АТО), розвитку ветеранського та волонтерського рухів, створення спроможних територіальних громад на території району, ремонту містка Онуфріївського парку.

Онуфріївщину відвідав губернатор

Сергій Анатолійович зазначив, що земельні питання будуть вирішуватись спільно з головним управлінням Держгеокадастру в області, всі інші підняті питання теж будуть розглянуті та вирішенні в межах чинного законодавства, про що заявники будуть проінформовані.
В прийомі громадян взяли участь: голова райдержадміністрації Самородченко С.М., перший заступник голови райдержадміністрації Дуднік І. В., голова районної ради Уткіна Т.І., начальник відділу Держгеокадастру в Онуфріївському районі Перев’язко М.А., керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрації.

Онуфріївщину відвідав губернатор

Завершивши прийом громадян, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова райдержадміністрації Сергій Самородченко та голова районної ради Тетяна Уткіна разом з супроводжуючими ознайомилися з роботою ДП "Онуфріївське лісове господарство", хірургічним відділенням Онуфріївської центральної районної лікарні та вивчили їх проблеми.

Онуфріївщину відвідав губернатор

"ВК" у PDF