Світловодський район
Влада

Презентація моделі проекту навчально-виховного округу Світловодського району

Презентація моделі проекту навчально-виховного округу Світловодського району
15 березня, голова районної державної адміністрації Сергій Твердовський провів нараду з питання створення моделі навчально-виховного округу району шляхом об'єднання навчальних закладів.
На нараді були присутні заступник голови районної державної адміністрації Володимир Похілов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Лариса Сачевська, сільські голови та директора шкіл.

На нараді присутнім було запропоновано переглянути презентацію моделі проекту навчально-виховного округу району, створеного з урахуванням нормативно-правової бази та інтересів учнів та їх батьків.

За результатами наради було вирішено створити чотири навчально-виховних об'єднання в межах освітнього округу району; за умов дофінансування навчальних закладів територіальними громадами та залученням спонсорської допомоги провідних сільськогосподарських виробників району не зменшувати ступінь навчальних закладів; винести на обговорення територіальних громад питання оптимізації штатної чисельності закладів освіти; на розгляд координаційної ради винести питання оптимізації відділу освіти районної державної адміністрації.

"ВК" у PDF