Світловодський район
Влада / Благодійність

Про шефську допомогу 17 окремому мотопіхотному батальйону

Про шефську допомогу 17 окремому мотопіхотному батальйону
14 березня, голова районної державної адміністрації Сергій Твердовський провів нараду з питання шефської допомоги 17 окремому мотопіхотному батальйону.
На нараді були присутні заступник голови районної державної адміністрації Володимир Похілов та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), радник голови РДА з питань надання допомоги учасникам АТО, керівник громадської організації "Іволга", депутат Кіровоградської обласної ради Дарія Ільїна.

Торкнувшись питання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, Сергій Сергійович наголосив, що питання щодо покращення соціально побутових умов 17-го окремого мотопіхотного батальйону на сьогодні є одним із пріоритетних завдань.

На нараді доповів Володимир Похілов, що тримає постійно зв'язок з командиром батальйону. У телефонній розмові склали список необхідних запчастин для військової техніки. Ведеться розмова з сільхозпідприємцями, підприємцями та головами сільських рад щодо їх придбання та відправки на передову.

Також на нараді виступила Дарія Ільїна, яка доповіла, що кожен місяць вони виїзджають в зону АТО з гумонітарною допомогою, останній раз це було 19 - 20 лютого де вона разом із Сергійом Волковим (СМК «Перевал»), водієм Дмитром Грицаєнко відвідали на передовій наших захисників із 17, 34 та 42 БТрО, підрозділ «Айдару» в Зайцевому, Новгородському і Торецьку. Крім продуктів харчування відвезли бійцям скоби, ліки, постільну білизну, теплі речі. Передали багато смачних гостинців, подарунків, домашню випічку, хліб, печиво, дитячі малюнки та поробки.

На нараді обговорили питання щодо потреби військовослужбовців у пересувній бані та мікроавтобусі. З'ясувавши, що на балансі адміністрації є техніка, яка не використовується, Сергій Сергійович зазначив вивчити питання щодо її перобладнання та передачі військовослужбовцям. Крім того, очільник району зазначив, що особливо приємно було б якщо це питання вирішили до дня народження батальйону - 23 квітня.

"ВК" у PDF