---
Влада

Райкович скасував громадські слухання з перейменування Кіровограда

Райкович скасував громадські слухання з перейменування Кіровограда
Міський голова Андрій Райкович вирішив не проводити громадські слухання щодо перейменування Кіровограда, заплановані на завтра, 10 березня.
Рішення скасувати розпорядження про їх організацію і проведення він прийняв після зустрічі з керівництвом правоохоронних органів області. Керівники силових структур застерегли очільника міста від проведення заходу, через можливість провокацій.

Про те, що громадських обговорень не буде Андрій Райкович повідомив сьогодні і громадських активістів.

Райкович скасував громадські слухання з перейменування Кіровограда

- Я, як міський голова зобов’язаний чути голос громади і пропозиції від прихильників усіх назв, саме тому й ініціював ці обговорення, - пояснив очільник міста свою позицію щодо необхідності проведення у Кіровограді громадських слухань.- Варіант Інгульськ, запропонований Комітетом Верховної Ради України, міська рада відхилила, та він і не сприймається переважною більшістю містян. Тому я хотів чути спокійні, виважені, толерантні аргументи прихильників різних назв. Власне це підтвердили і заявки на слухання, які вже прийшли.

Тож, аби в суспільстві не виникало конфлікту і щоб зняти соціальну напругу в обласному центрі, міський голова своїм розпорядженням вирішив скасувати громадські слухання, заплановані на 10 березня.

"ВК" у PDF