Знам’янський район
Влада

Найпрекраснішим – прекрасне свято

Найпрекраснішим – прекрасне свято
4 березня 2016 року часточку весіннього настрою прекрасній половині громади м. Знам’янки подарував виконавчий комітет Знам’яської міської ради.
На урочисті зібралися голови і секретарі квартальних комітетів ОСББ та ЖБК міста. Ці жінки на громадських засадах роблять свій внесок у покращення життя громади Знам’янки.

Найпрекраснішим – прекрасне свято

Секретар міської ради Наталія Клименко та міський голова Сергій Філіпенко привітали теплими словами цих жінок та подякували їм за те, що вони невтомно служать на благо міста. Саме у дні пробудження весни ми святкуємо день незалежних і сильних жінок, які дають рух до розбудови Знам’янки. Тому, так важливо було відзначити подяками, грамотами та почесними грамотами Знам’янської міської ради сьогодні тих, хто робить особистий та вагомий внесок у таку справу: Людмилу Кузьменко, Валентину Морозову, Ларису Наводничу, Наталію Ткаченко, Людмилу Тертишну, Зою Омелько, Аллу Гумененко, Валентину Дмітрієву та ін..

Найпрекраснішим – прекрасне свято

Запрошених на захід було 120 осіб. Розважальну програму з музичними подарунками підготували працівники Палацу культури та музичної школи. Ніхто не залишився без гарного настрою у цей день!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF