Новгородківський район
Влада

Про перший тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець"

Районна державна адміністрація оголошує про початок проведення першого туру Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" у березні-квітні 2016 року.
Конкурс проводиться серед державних службовців державних органів відповідно до їх організаційно-правового статусу в номінаціях:

«Кращий керівник» (у Конкурсі беруть участь керівники структурних підрозділів державного органу: управлінь, служб, відділів, секторів);

«Кращий спеціаліст» (у Конкурсі беруть участь спеціалісти, спеціалісти І та ІІ категорій, провідні, головні спеціалісти усіх структурних підрозділів державного органу).

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які займають посади IIІ – VII категорій і мають стаж державної служби:

для номінації «Кращий керівник» – загальний стаж державної служби не менш як три роки, з них на керівних посадах не менш як один рік;

для номінації «Кращий спеціаліст» – загальний стаж державної служби не менш як два роки.

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які на момент проведення Конкурсу не мають дисциплінарних стягнень.

Для участі у підвищенні кваліфікації державних службовців у рамках І туру Конкурсу державні службовці подають до оргкомітету:

– заяву про участь у Конкурсі;

– копію особової картки державного службовця за формою П-2ДС;

– подання керівника структурного підрозділу щодо підвищення кваліфікації державного службовця у рамках Конкурсу;

– за бажанням претендента інші матеріали (публікації в пресі, листи громадян, колективів з оцінкою діяльності претендента, тощо).

Організаційним комітетом з проведення першого туру Конкурсу приймаються документи від державних службовців, які виявили бажання взяти участь у першому турі Конкурсу, до 22 березня 2016 року.

За довідками звертатися: смт Новгородка, вул. Кірова,11, сектор кадрової роботи апарату райдержадміністрації, тел.: 2-04-57.

"ВК" у PDF