Знам’янський район
Влада

У райдержадміністрації розгянуті земельні питання

У райдержадміністрації розгянуті земельні питання
Керівник апарату районної державної адміністрації О.Слюсаренко провела засідання районної комісії із земельних питань, визначенню та відшкодуванню збитків власникам землі та землекористувачам, вирішенню спірних питань у галузі земельних відносин, у якому взяли участь голова районної ради С.Макаренко, заступник голови районної ради Д.Молодченко.
Присутні члени комісії, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України в районі, сільські голови району розглянули питання щодо переукладання договорів оренди, в яких розмір орендної плати менше 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

У райдержадміністрації розгянуті земельні питання

Дане питання перебуває на постійному контролі райдержадміністрації, так як є одним із головних напрямків в частині наповнення бюджету району.

Учасники заходу обговорили також проблемне питання щодо використання земельних ділянок без оформлення документів. Сільські ради виділяють земельні ділянки на умовах оренди, проте договірні відносини не укладаються. Довготривале оформлення договорів оренди на земельні ділянки приводить до втрат місцевого бюджету.

У райдержадміністрації розгянуті земельні питання

Присутні розглянули питання щодо подальшої процедури встановлення меж між Петрівською сільською радою та містом Знам’янка та сплати заборгованості за оренду водних об’єктів, що надаються в користування на умовах оренди.

"ВК" у PDF