---
Влада

На базі Знам’янської загальноосвітньої школи планується відкрити гімназійні класи

Розбудова України, як незалежної, демократичної, правової держави визначається зростанням соціальної ролі особистості, визнанням людини як найвищої цінності суспільства, мобілізацією на цій основі всього інтелектуального, творчого, культурного потенціалу.
Своєрідною інвестицією в майбутнє є необхідність розвитку загальноосвітніх навчальних закладів міста, виходу на вищий, якісно новий рівень розвитку.

Це зумовлено докорінними змінами у соціально-економічному житті країни, динамізмом, притаманним сучасній цивілізації, гострою потребою в талановитих і обдарованих учнях, компетентних і відповідальних педагогічних кадрах.

2 березня під головуванням міського голо голови С.Філіпенка відбулося засідання комісії по питанню створення в місті закладу нового типу. Розглянуто можливості відкриття гімназійних класів на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, шляхом реорганізації закладу в навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія».

Участь у роботі комісії взяли: перший заступник міського голови В.Загородня, начальник відділу освіти Л.Грекова, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняк та директори загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Присутні на нараді директори висловили свої думки і бачення розвитку системи освіти міста, та зважаючи на те, що інтелектуальний потенціал учнівської молоді в місті досить потужний, підтримали ідею щодо створення закладу нового типу на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3.

Проект даного рішення буде винесено на обговорення та на чергову сесію Знам’янської міської ради.

"ВК" у PDF