Олександрівський район
Влада

Публічне представлення звіту про виконання районного бюджету

Публічне представлення звіту про виконання районного бюджету
29 лютого у залі засідань райдержадміністрації відбулося публічне представлення звіту про виконання районного бюджету за 2015 рік.
На звіти були присутні голова райдержадміністрації Ольга Борота, її перший заступник Анатолій Каражбей, члени постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, власності та інвестиційної діяльності , керівник бухгалтерських установ.

З інформацією про виконання районного бюджету за 2015 рік перед присутніми виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Шията.

Також, про виконання кошторисів установ, що фінансуються з районного бюджету за 2015 рік інформували начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Тимко, головний лікар Олександрівського районного ЦПМСД Олександр Зубаха, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Ковтун, директор територіального центру надання соціальних послуг Любов Емірова, директор РЦСССДМ Тетяна Приходько, начальник відділу у спрвах молоді та спорту райдержадміністрації Юрій Яровий, директор КП “Комсервіс” Ярослав Панченко, в. о. головного редактора РВО “Олександрівщина” Галина Шевченко, головні бухгалтери районної ради, ЦРЛ Олександрівського району, відділу культури райдержадміністрації.

За результатами заслуханих звітів було визнано, що доходна та видаткова частини бюджету виконані, стовідсотково проведені розрахунки за захищеними статтями, а також відсутня кредиторська заборгованість по захищеним статтям.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF