Знам’янський район
Влада

У Знам’янці продовжують боротьбу зі стихійною торгівлею

У Знам’янці продовжують боротьбу зі стихійною торгівлею
Відповідно до розпорядження міського голови С.І.Філіпенко "Про створення комісії по ліквідації місць та забороні стихійної торгівлі" та "Про організацію сезонної торгівлі у місті", заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, голова комісій С.А.Гребенюк провів спільне засідання двох комісій.
На засіданні розглянуто питання щодо ліквідації місць стихійної торгівлі продуктами харчування тваринного походження на прибудинковій території біля будинку №2 по вул. Привокзальній та по вул. Жовтнева, 22 та про організацію сезонної торгівлі у місті, обговорено проблеми та шляхи їх вирішення, розглянуто пропозиції членів комісії.

Нарада відбулася за участі членів комісій: депутатів Знам'янської міської ради Левінте С.В., Кузіна О.М., Мороза А.І., Каратєєва С.В., Грінченко І.Г., Пастуха К.К, Тишкевич Н.М., Мікуляк І., Кондрат'єва Р., головного спеціаліста юридичного відділу міськвиконкому – Білоголового В.Г., начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому - Третьякової К.В., представників СЕС – Манько С.В., управління ветеринарної медицини Баранова М.В., головного спеціаліста з питань екології та благоустрою Лобова В.Б., головного спеціаліста відділу земельних ресурсів Остапенко Є.О., головного спеціаліста відділу архітектури УМА та ЖКГ – Мостового О.Є.

У Знам’янці продовжують боротьбу зі стихійною торгівлею

За підсумками проведеної наради вирішено:

- доручити керівнику КП "Ринокторгсервіс" Савельєву І.М. до 09.03.2016 р. розробити та надати на розгляд комісії план-схему розміщення та створення можливих торгових місць за рахунок існуючих торгівельних місць та площ, які не використовуються, для забезпечення розміщення суб'єктів господарювання та продавців, які здійснюють свою торгівельну діяльність за межами території КП "Ринокторгсервіс", вивчити питання по створенню кооперативу за участю суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють свою торгівельну діяльність на території ринку ;

- на наступне засідання комісії запросити власника ТЦ "Катерина" ПП Юрпольську Л.А. та розглянути питання щодо скасування рішення виконавчого комітету від 20.05.2010р. №183 "Про надання дозволу на розміщення другого ряду торговельних палаток біля магазину "Катерина" по вул. Матросова";

поновити розпорядження міського голови від 30.05.2012р. №105 та від 14.06.2013р. №113 щодо ліквідації місць стихійної торгівлі у місті;

- провести моніторинг та підрахунок торгових місць, яким буде скасовано дозволи та які здійснюють свою торгівельну діяльність поза межами ринків для визначення кількості торгових місць з метою їх створення та території Кп "Ринокторгсервіс".

- скасувати рішення виконавчого комітету від 11.03.2016р. №140 "Про організацію виносної (виїзної) сезонної та святкової торгівлі на території міста".

"ВК" у PDF