---
Влада

Сергій Кузьменко: Кожен учасник АТО має отримати призначену йому земельну ділянку

На цьому під час сьогоднішньої апаратної наради наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Торкнувшись питання соціального захисту військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України, Сергій Кузьменко наголосив, що питання щодо виділення їм земельних ділянок на сьогодні є одним із пріоритетних для влади.
Крім того, очільник області нагадав про нещодавні зміні у керівництві обласного управління Держгеокадастру, а також про звільнення з займаних посад більше десяти керівників районних підрозділів Держгеокадастру, де не належному рівні вирішувалося питання щодо виділення та оформлення земельних ділянок учасникам АТО. – Найближчим часом у зазначеній установі буде завершена ревізія і встановлено, чи тут мали місце корупційні схеми. За висновками буде дана відповідна оцінка діям окремих посадовців Держгеокадастру, – зазначив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації також нагадав учасникам наради, що на минулому тижні він спілкувався з учасниками антитерористичної області з Новомиргородського району та почув від них схвальні відгуки, що процес оформлення земельних ділянок військовослужбовцям нарешті зрушив з місця.

Сергій Кузьменко відмітив, що це є гарним сигналом, та наголосив, що пріоритетним завданням у цьому напрямку й надалі залишатиметься наведення ладу у структурі керівництва обласного управління Держгеокадастру, аби учасники АТО й надалі мали можливість безперешкодно та у чітко визначені законодавством терміни отримувати призначені їм земельні ділянки.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF