Новгородківський район
Влада

Виїзний прийом громадян в Новгородківському районі

Виїзний прийом громадян в Новгородківському районі
24 лютого, з метою розгляду проблемних питань жителів району, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк провів виїзний прийом громадян у селах Петрокорбівка та Спасове, аби на місці ознайомитись з проблемами місцевих жителів та посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні.
Сергій Краснюк прибув до сіл району разом з робочою групою в складі Олени Трохановської, заступника начальника відділу Держгеокадастру в Новгородківському районі та Юрієм Матвієнком, радником голови райдержадміністрації з питань надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей.

В ході прийому жителями сіл піднімались важливі питання життєдіяльності територіальних громад, зокрема: пільги учасникам АТО, надання субсидій, нарахування пенсій, різного роду земельні питання.

Виїзний прийом громадян в Новгородківському районі

Частина питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а решта – взяті під особистий контроль першого заступника голови райдержадміністрації до остаточного вирішення. Всі питання будуть розглянуті згідно норм чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.

"ВК" у PDF