---
Влада

Сергій Коваленко: Підтримка учасників АТО та їх родин є домінантою в роботі обласної влади

Сергій Коваленко: Підтримка учасників АТО та їх родин є домінантою в роботі обласної влади
Відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка із заступником начальника Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, полковником Романом Котляровим, який перебуває на Кіровоградщині з питання організації шефства на сім'ями прикордонників, які загинули у зоні проведення АТО.
Під час зустрічі Роман Котляров дав високу оцінку діям обласної влади стосовно опіки над сім'ями загиблих героїв.

- Ми вже відвідали дві сім'ї. У Кіровограді побували у родині загиблого Андрія Матвієнка, у Бобринці – у родині Анатолія Луцка. В усіх населених пунктах ми бачимо пам’ятні дошки, алеї, інші знаки пам'яті загиблих військовослужбовців. Також ми зустрілись із обласним та бобринецьким районним військовими комісарами, які високо оцінюють діяльність місцевої влади з підтримки сімей учасників АТО, - зазначив він.

Від імені керівництва прикордонної служби Роман Котляров висловив подяку усім жителям Кіровоградщини, які, незважаючи на важкий економічний стан в державі, підтримують військовослужбовців та їх сім'ї.

Сергій Коваленко подякував за високу оцінку і зазначив, що воїни-герої не будуть забуті на Кіровоградщині: "Підтримка учасників АТО, членів родин загиблих героїв – це завдання, яке ставить Президент України. Це позиція, якає домінантою у роботі обласної державної адміністрації", - підкреслив посадовець.

Сергій Коваленко також розповів про ініціативу голови облдержадміністрації щодо створення Алеї слави учасникам АТО на Фортечних валах, проекти патріотичного виховання, що вже реалізуються на території області.

"ВК" у PDF