Світловодський район
Влада

Сергій Твердовський провів нараду з питання забезпечення земельними ділянками учасників АТО

16 лютого голова Світловодської районної державної адміністрації Твердовський Сергій Сергійович провів нараду з питання забезпечення земельними ділянками учасників АТО, а саме щодо причин відмови в їх отриманні.
У нараді взяли участь: заступник голови Похілов В.О., директор Світловодського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Сідельников О.М., керівник центру надання допомоги учасникам АТО Ільїна Д.Д., в.о. начальника управління Держгеокадастру в Світловодському районі Запорожцева І.С.

Проаналізовані причини відмови у наданні земельних ділянок даній категорії та визначено шляхи вирішення. За результатами наради головою РДА доручено: заступнику голови райдержадміністрації тримати на особистому контролі питання забезпечення земельними ділянками учасників АТО, керівнику центру надання допомоги учасникам АТО підготувати відповідну об’яву щодо необхідності повторного звернення учасників АТО до управління Держгеокадастру в Світловодському районі, директору Світловодського РЦ СССДМ сприяти в підготовці та наданні повторних заяв на отримання земельних ділянок, в.о. начальника управління Держгеокадастру в Світловодському районі забезпечити опрацювання цих заяв для їх розгляду управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.

"ВК" у PDF