Олександрівський район
Влада

В Олександрівці відбулося засідання конкурсного комітету

В Олександрівці відбулося засідання конкурсного комітету
17 лютого під головуванням першого заступника голови Олександрівської районної державної адміністрації Анатолія Каражбея відбулося засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсів з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування.
На засіданні були прийняті наступні рішення:

1. Оголосити конкурс з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Олександрівського району:

Олександрівка – Родниківка;
Олександрівка – Красносілля;
Олександрівка – Іванівка;
Олександрівка – Вищі Верещаки;
Олександрівка – Миколаївка;
Олександрівка – Несваткове.

Кожен вищезазначений приміський автобусний маршрут буде окремим об’єктом конкурсу. Датою проведення конкурсу визначено 22 березня 2016 року.

2. Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Олександрівського району розмістити у районній газеті «Вперед» та на офіційному веб-сайті Олександрівської райдержадміністрації.

3. Надати право Олександрівській районній державній адміністрації, в особі голові районної державної адміністрації Бороти О.Д., укладати тимчасові договори про перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування, які будуть виставлені на конкурс, з терміном дії договору: з моменту підписання даного договору до моменту підписання договору з переможцем за результатами конкурсу на даний маршрут

"ВК" у PDF