Новгородківський район
Влада

У Новгороківському районі готуються до Дня вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні

16 лютого 2016 року перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Краснюк провів засідання оргкомітету з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, увічнення їх великої людської та громадянської відваги та самовідданості, сили духу і стійкості патріотів, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи європейське майбутнє України та на підтримку ініціатив громадськості.
У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники ПТУ № 36.

В ході зустрічі затверджено план проведення заходів. Зокрема, 19 лютого 2016 року за ініціативи відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації та працівників ПТУ №36 відбудеться флешмоб "Небесна сотня - безвинна жертва". Захід відбудеться на вулиці Центральній селища Новгородка, початок заходу о 10 годині.

Сергій Миколайович наголосив на ряді інших заходів, які будуть проведені в районі. Зокрема, передбачено проведення у навчальних закладах, закладах культури тематичних заходів, бесід про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року - лютому 2014 року, про їх учасників; організацію у бібліотеках району книжкових виставок, тематичних полиць, у музеях – експозицій, виставок, що висвітлюватимуть історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність, проведення конференцій, літературних читань, годин, приурочених подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

"ВК" у PDF