Світловодський район
Влада

Голова районної державної адміністрації спілкувався із жителями села Велика Андрусівка

Голова районної державної адміністрації спілкувався із жителями села Велика Андрусівка
16 лютого о 13:00 відбувся виїзний прийом голови районної державної адміністрації Сергія Твердовського у с. Велика Андрусівка.
Участь у виїзному прийомі також взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Орленко, голова районної ради Роман Домбровський, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Лариса Сачевська, в.о. начальника управління Держгеокадастру в Світловодському районі Ірина Запорожцева та представник РЦТ №513 КФ ПАТ "Укртелеком". Під час прийому також була присутня і сільський голова Ніна Іващенко.

Голова районної державної адміністрації спілкувався із жителями села Велика Андрусівка

В ході прийому жителями сільської ради піднімалось ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади, зокрема: земельних відносин, відновлення радіомовлення та телефонного зв'язку у селі, несвоєчасної доставки пошти, забезпечення населення газом, укріплення прибережної смуги. Звернулись до голови районної державної адміністрації і батьки школярів та активісти, стурбовані можливим закриттям Великоандрусівської школи в рамках проведення освітньої реформи та утворення освітніх округів. Сергій Сергійович заспокоїв присутніх, пояснивши, що наразі мова про закриття школи не йде, а метою створення освітніх округів є забезпечення учням навчальних закладів рівного доступу до якісної загальної середньої освіти.

Загалом до голови райдержадміністрації зі своїми проблемами звернулося 15 громадян, всі були прийняті і вислухані. Частина питань вирішувалась безпосередньо на місці, а решта взяті під особистий контроль головою районної державної адміністрації та надані ним відповідні доручення щодо їх вирішення.

"ВК" у PDF