Знам’янський район
Влада

Нарада з обговорення питання стабілізації фінансово-господарського стану КП "ЖЕК №1"

Нарада з обговорення питання стабілізації фінансово-господарського стану КП "ЖЕК №1"
Під головуванням міського голови С.І.Філіпенка проведено нараду по обговоренню питання стабілізації фінансово-господарського стану КП "ЖЕК №1" та перспективи розвитку на 2016 рік, шляхи вирішення проблемних питань.
Нарада відбулася за участю заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.А.Гребенюка, керуючої справами І.О.Ратушної, секретаря міської ради Н.М.Клименко, депутатів міської ради К.К. Пастуха, С.В.Левінте, І.Г.Грінченка представників: фінансового управління О.М. Лепетко, відділу економічного розвитку, промисловості інфраструктури та торгівлі К.В.Третьякова, управління соціального захисту населення Л.І.Манько, КП "ЖЕК №1" – керівник Дегтяр Е.Г., головний бухгалтер Кравчук С., економіст В.В Горбенко, представників громадськості.

На нараді було розглянуто фінансово-господарську діяльність підприємства, штатний розпис, напрямки діяльності, обсяги доходів та витрат підприємства у розрізі видів робіт та послуг,заборгованості за надані послуги, складові витрат врахованих у затвердженому тарифі на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, проведено аналіз показників фінансово-господарської діяльності підприємства за 2015 р.

Нарада з обговорення питання стабілізації фінансово-господарського стану КП "ЖЕК №1"

За результатами проведеної наради вирішили: доручити керівнику КП "ЖЕК №1", з метою беззбиткової роботи підприємства, самоокупності та 100% відшкодування фактичних витрат підприємства, провести роботу у напрямку пошуку додаткових джерел доходів підприємства у тому числі від реклами, розширення кола замовників робіт та послуг зі сторони у тому числі на території Знам'янського району, налагодити співпрацю та діалог із квартальними та будинковими комітетами, мешканцями приватного сектору щодо вирішення питання вивезення твердих побутових відходів, продовжити співпрацю із мешканцями житлових будинків щодо проведення ремонтних робіт на умовах співфінансування.

"ВК" у PDF