Світловодський район
Влада

Шляхи наповнення бюджету обговорили на нараді в Світловодській РДА

Шляхи наповнення бюджету обговорили на нараді в Світловодській РДА
28 січня голова районної державної адміністрації Сергій Твердовський провів нараду за участю голови районної ради, керівників силових структур району, представників управління Держзгеокадастру в районі, управлінь та відділів райдержадміністрації.
Сергій Сергійович наголосив на необхідністі координації роботи райдержадміністрації, відділення поліції ГУ Національної поліції в Кіровоградській області, Світловодського міського відділення управління СБУ в Кіровоградській області, Свiтловодської об’єднаної державної податкової iнспекцiї ГУ Державної фіскальної служби у Кіровоградській області, управління Держгеокадастра у Світловодському районі для збільшення надходжень до бюджету в поточному році.

Голова райдержадміністрації порушив питання оподаткування одноосібних домогосподарств, забезпечення податкових надходжень за оренду земель сільськогосподарського призначення державної форми власності, проведення в районі роботи щодо недопущення порушень правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Його підтримали Андрій Гулий, Богдан Пікаш та Андрій Лапа.

Учасники наради говорили про необхідність покращити роботу в частині сплати прибуткового податку з фізичних осіб, забезпечення контролю за використанням невитребованих паїв, які не передані в оренду. В цій роботі необхідне сприяння сільських голів. Зазначали про необхідність вжиття заходів для легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Після обговорення було вирішено утворити робочу групу за участю представників відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації, соціального захисту населення районної державної адміністрації, відділення поліції, МВ управління СБУ, Свiтловодської ОДПІ для проведення в районі роботи щодо недопущення торгівлі алкогольними та тютюновими виробами без наявності ліцензії.

"ВК" у PDF