Знам’янський район
Влада

Знам’янка: свіжі новини з сесійної зали

Знам’янка: свіжі новини з сесійної зали
22 січня, відбулася шоста сесія Знам’янської міської ради сьомого скликання, на якій серед багатьох питань порядку денного знову були ті, які стосувалися затвердження на посади керівного апарату.
Нарешті були обрані заступники міського голови, а саме: Сергій Гребенюк на посаду заступника з питань діяльності виконавчих органів та Ірина Ратушна на посаду керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради. Слід зауважити, що через посаду, Ірина Олександрівна повинна скласти свої повноваження депутата сьомого скликання, що вона і зробила під час сесії.

Деякі таємні голосування були без результативні. Про це докладніше. Кандидатура запропонована міським головою на посаду секретаря Знам`янської міської ради сьомого скликання, Надія Коленченко, в котрий раз не набрала необхідної кількості голосів. Тому було вирішено, що кожна фракція може запропонувати свою кандидатуру. Таким чином, в кінці сесії, вже ввечері, було проведене додаткове таємне голосування з чотирма кандидатурами: Неля Данасієнко, Наталія Клименко, Юрій Сопільняк та Віктор Озеряний. Але знову жодний депутат не набрав достатньої кількості голосів для цієї посади. Знову рада залишалася без секретаря.

Також не був укомплектований персональний склад виконавчого комітету Знам`янської міської ради. Як і раніше, ніхто не набрав голосів. Нагадуємо, це були: Ганна Бабійчук – голова міської організації ветеранів України, Надія Старостенко – лікар терапевт ЦРЛ, Микола Фесун – голова Спілки воїнів в Афганістані, Володимир Довгаленко – керівник громадської організації «Міський гандбольний клуб «Локомотив» та Тетяна Котинська – голова громадської організації «Червоний Хрест».

Наступного тижня буде проведене позачергове засідання міської ради з метою провести таємні голосування і, нарешті, обрати людей на вище зазначені посади. Як говориться, продовження буде…

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF