Світловодський район
Влада

Богдан Пікаш — новопризначений начальник Світловодського міськвідділу СБУ

Богдан Пікаш — новопризначений начальник Світловодського міськвідділу СБУ
Новопризначеного начальника Світловодського міського відділу СБУ України в Кіровоградській області Пікаша Богдана Володимировича було представлено міській громаді 14 січня, під час шостої сесії міської ради сьомого скликання.
Богдан Пікаш коротко розповів про себе. Призначений з нового року. Родом з Кіровограда.15 років працював в апараті обласного Управлінні СБУ України. Займався виявленням корупції і організованої злочинності.

"Є думка, що призначають кіровоградців, щоб вчили світловодців працювати. Це неправда. Призначили мене тому, що я людина, яка спеціалізується на протидії корупції. Я тут для того, щоб запобігати хабарництву, робити все для того, щоб люди знали – у нас є зміни накраще", — сказав Богдан Пікаш у короткій промові.

Богдан Пікаш поділився з присутніми номером телефону: 067 5214325 і підкреслив, що він відкритий до спілкування, готовий співпрацювати з усіма керівниками правоохоронних органів, бо перед ними стоїть спільне завдання — забезпечення правопорядку і, зокрема, недопущення обігу зброї.

"ВК" у PDF