Олександрівський район
Влада

Депутати Олександрівської районної ради затвердили Програму «Оборона» на 2016 рік

Депутати Олександрівської районної ради затвердили Програму «Оборона» на 2016 рік
14 січня відбулося пленарне засідання третьої сесії районної ради сьомого скликання.
Участь у ній взяли 26 з 34 обраних депутатів, голова районної державної адміністрації Ольга Борота та її перший заступник Анатолій Каражбей, селищні та сільські голови, керівники управлінь та відділів територіальних підрозділів.

На порядок денний сесії було винесено 5 питань.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Шията проінформувала присутніх про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2015 року №15 «Про районний бюджет на 2016 рік».

Завідувач сектору запобігання і виявлення корупції, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Ігор Найко доповів про затвердження районної Програми цивільного захисту Олександрівського району на 2016-2020 роки та «Оборона» на 2016 рік.

Голова районної ради Григорій Гончаренко звітував про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Олександрівському районі на 2013-2015 роки.

Про передачу у постійне користування та на баланс Олександрівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги частини приміщення поліклінічного відділення доповів начальник управління економіки та розвитку інфраструктури Сергій Антипов.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

"ВК" у PDF