Знам’янський район
Влада

У Знам’янці намагаються зменшити вартість послуги з обслуговування ліфтів

У Знам’янці намагаються зменшити вартість послуги з обслуговування ліфтів
Під головуванням міського голови С.І.Філіпенка проведена спільна нарада за участю представників ПП "Олександріяліфт"( А.С.Тримбача, В.О.Каплуна), КП "ЖЕК №1" (Дегтяр Є.Г., Горбенко В.В.), відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі (Третьякова К.В.) по розгляду питання пошуку шляхів вирішення зменшення вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів м. Знам'янка.
Нагадаємо, що на минулому засіданні виконавчого комітету міської ради розглядався проект рішення щодо встановлення скоригованої вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів, відповідно до запропонованих планових розрахунків ПП "Олександріяліфт" вартість послуги збільшена на в середньому на 62,0%. Розглянувши даний проект рішення виконавчий комітет вирішив відкласти розгляд даного питання.

З метою збереження роботи ліфтового господарства міста та зменшення вартості послуг, за результатами проведеної наради в ході обговорення досягнуто домовленості з керівництвом ПП "Олександріяліфт" в частині зменшення планової вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів у м. Знам'янка на 8,5%.

Також доручено керівнику КП "ЖЕК №1" спільно з ПП "Олександріяліфт" вивчити досвід роботи м. Олександрія в частині вивчення питання надання та отримання пільг та субсидій споживачам даного виду послуг.

"ВК" у PDF