---
Влада

Сергій Кузьменко вимагає оперативної реакції відповідних служб на погіршення погодних умов

Сергій Кузьменко вимагає оперативної реакції відповідних служб на погіршення погодних умов
На свята погода підготувала справжній новорічний подарунок із морозами і снігом, але для дорожніх служб і для керівників територій такий подарунок - традиційне зимове випробування їхньої професійної придатності.
Про завдання, які постають у зв’язку із погодними умовами говорив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час робочої наради із головами райдержадміністрації у режимі он-лайн зв’язку.

Навантаження на дорожні служби зараз високі, адже від їхньої роботи залежить проїзд звичайного транспорту, підвіз дітей до шкіл і харчових продуктів у найвіддаленіші села області, - зазначив Сергій Кузьменко. Але це аж ніяк не означає, що дорожники і комунальні служби матимуть якісь поблажки, навпаки – керівник області чекає чіткої і оперативної реакції на всі погодні випробування. Це завдання безпосередньо стосується і керівників територій, що мають координувати роботу на місцях.

Інший аспект порушеної теми – робота соціальних служб, особливо із кризовими сім'ями, із сім'ями, що претендують на соціальний супровід. Голова облдержадміністрації зобов’язав соціальні служби перевірити умови проживання дітей у таких сім'ях в зимовий період, адже зниження температур безпосередньо впливає і на погіршення умов життя для таких родин.

"ВК" у PDF