---
Влада / Суспільство

Родини загиблих учасників АТО отримали нові квартири

Родини загиблих учасників АТО отримали нові квартири
5 січня голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручив сертифікати на право отримання квартир учасникам АТО та членам сімей військовослужбовців, які загинули під час антитерористичної операції на Сході України.
Звертаючись до рідних загиблих воїнів, до учасників АТО, голова облдержадміністрації подякував військовослужбовцям за те, що вони захистили мир на нашій землі. – Ми разом із вами розділяємо спільний біль від великої втрати, і хочемо побажати, аби у ваших домівках запанував мир, людське тепло та затишок, адже саме заради цього наші воїни захищали нашу країну та відділи свої життя, – відзначив Сергій Кузьменко.

Родини загиблих учасників АТО отримали нові квартири

– Держава й надалі виконуватиме свої зобов’язання перед військовослужбовцями, перед родинами загиблих воїнів. У минулому році в області для учасників АТО і родин загиблих військовослужбовців було придбано 15 квартир. Сертифікати на отримання 4-х квартир були вручені новим власникам у минулому році, ще 11 сертифікатів ми вручаємо сьогодні, – відзначив голова облдержадміністрації.

Родини загиблих учасників АТО отримали нові квартири

– На сьогодні потребують поліпшення житлових умов 80 військовослужбовців, які повернулися із зони проведення антитерористичної операції. Тож, ми не зупинятимемося на досягнутому і в 2016 році працюватимемо над тим, аби забезпечити воїнів АТО та їхні родини власним житлом, – наголосив Сергій Кузьменко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF