Світловодський район
Влада

Колишні гуртожитки — «черговикам»

Колишні гуртожитки — «черговикам»
З такою ініціативою міський голова Валентин Козярчук звертається до мешканців міста, які перебувають у черзі на отримання житла.
Дві блок-секції будинку №74 по вулиці Приморській (колишній гуртожиток заводу "Калькулятор") та будинок №94а по вулиці Леніна (колишній гуртожиток радіозаводу) нині — комунальна власність громади міста, що занепадає. А в цей же час на загальній черзі у міськвиконкому "стоять" 746 осіб, поза чергою — 59, "першочерговиків" — 208.

Що пропонує Валентин Козярчук? Безкоштовно віддати це житло людям. Але ж воно без вікон і дверей, спритні ділки "вирізали" все металеве — чавунні батареї, радіатори, огорожу балконів і входів… І тим не менше, воно є цінністю, від якої не кожен відмовиться. Таким чином можна забезпечити житлом 120-130 сімей.

Тож усім "черговикам" пропонується оглянути майбутнє житло і висловити свої пропозиції спеціалістам житлового відділу та ОСББ виконкому (кімната 14, тел. 2-44-18).

"Черговиків", які виявлять бажання отримати таке житло, запросять на зустріч з міським головою, де колективно будуть визначені подальші дії з реконструкції приміщень гуртожитків у квартири, внески міської влади і кожного майбутнього власника житла.

"ВК" у PDF