Світловодський район
Влада

Юрій Котенко — головний лікар Світловодської Центральної районної лікарні

Юрій Котенко — головний лікар Світловодської Центральної районної лікарні
Розпорядженням міського голови Валентина Козярчука №408-к від 30 грудня Юрія Котенка призначено на посаду головного лікаря Центральної районної лікарні з 30 грудня 2015 року.
Департамент охорони здоров’я (ДОЗ) Кіровоградської обласної державної адміністрації цього ж дня погодив кандидатуру Юрія Котенка на посаду головного лікаря ЦРЛ. Документ підписав директор О.Рибальченко.

Валентин Козярчук підписав контракт з Юрієм Котенком з 30 грудня 2015 року до 30 грудня 2018 року, який набрав чинності з дня підписання сторонами та погодження ДОЗ.

Таке рішення прийнято на підставі ст.118 КЗПП України "Гарантії для працівників, обраних на виборні посади" та Постанови Кабінету Міністрів від 16 жовтня 2014 року №642 "Про затвердження Порядку укладення контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я та Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я”. Порядок передбачає, що контракт укладається на строк від трьох до п’яти років.

30 грудня 2015 року Юрій Котенко став до роботи. Олег Щербина, який до цього дня виконував обов’язки головного лікаря ЦРЛ, повернувся на посаду заступника головного лікаря.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF