Знам’янський район
Влада

Державні соціальні гарантії у сфері житлово-комунального обслуговування

Керівник апарату Знам’янської районної державної адміністрації О. Слюсаренко провела засідання робочої групи з питання визначення порядку проведення обстеження стану зовнішніх і внутрішньобудинкових електромереж на їх відповідність вимогам нормативно-правових актів.
Постановою Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» визначаються соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами, щодо оплати яких держава надає пільги та встановлює субсидії на використання електричної енергії для індивідуального опалення.

На засіданні було розглянуто звернення Суботцівського сільського голови А. Борідченка щодо утворення комісії по обстеженню зовнішніх і внутрішньобудинкових електромереж житлових будинків по вул. Леніна, № № 1, 3, 5, 10, 12, 14, 25, 27, 29; та по вул. Колгоспна, № №4, 6, 8.

В засіданні взяли участь керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в районі.

"ВК" у PDF