Знам’янський район
Влада / Благодійність

Наш обов’язок — підтримати військовослужбовців в зоні АТО

Наш обов’язок — підтримати військовослужбовців в зоні АТО
Міський голова Філіпенко Сергій Іванович провів робочу зустріч з радником міського голови з питань надання допомоги учасникам антитерористичної операції у м. Знам’янці Геричем Володимиром Івановичем, з представниками аптек міста, на якій обговорювалися питання забезпечення військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, лікарськими засобами.
Сергій Іванович насамперед подякував присутнім за вже надану допомогу армії та зазначив, що для того, щоб ліки надходили швидше туди, де вони потрібні, необхідна чітка координація дій волонтерів із представниками аптек.

«Військовослужбовці в зоні АТО постійно потребують знеболювальних, кровоспинних та інших лікарських засобів. Наш обов’язок — підтримати їх», — наголосив радник міського голови В.Герич та звернувся з проханням допомогти необхідними ліками для поранених українських військових, що перебувають у зоні проведення АТО.

На прохання відгукнулися: «Ліки Кіровоградщини» (Ірина Каретникова, Сергій Хільченко); «Аптека здорове життя» (Олександр Ратушний); «Сімейна аптека», «Аптека « Бажаємо здоров’я», «АІР Фармація» (Людмила Білич та Костянтин Білич).

Наш обов’язок — підтримати військовослужбовців в зоні АТО

Всі лікарські засоби, отримані від аптек, направлені у військові частини.

"ВК" у PDF