---
Влада

Роботи по об'єктах, які фінансуються за рахунок коштів субвенції Державного бюджету України, мають завершитись до 25 грудня

Роботи по об'єктах, які фінансуються за рахунок коштів субвенції Державного бюджету України, мають завершитись до 25 грудня
Заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко провів нараду з питань використання коштів субвенції, виділених з Державного бюджету України Кіровоградській області. В он-лайн – режимі участь у нараді взяли представники районних державних адміністрацій та міськвиконкомів.
Під час наради представники окремих територій звітували про стан освоєння коштів та рівень проведених робіт по відібраних об'єктах, адже є райони, які повністю завершили роботи і освоїли виділені кошти.

Сьогодні звітували Вільшанська, Гайворонська, Голованівська, Знам'янська, Маловисківська, Олександрівська, Петрівська райдержадміністрації та Кіровоградський, Олександрійський, Знам'янський і Світловодський міськвиконкоми.

Більшість із названих територій рівень готовності по відібраних об’єктах мають близько 90% і запевняють про повне завершення робіт до 25 грудня. На фоні інших дещо відстає Вільшанський район, там рівень готовності по 2-ох об’єктах 75% і 55%. А от у Голованівському районі всі роботи по об’єктах завершено, залишилось дочекатись платежів на 115 тис. грн. від казначейства.

Під час наради говорили також і про стан робіт на об’єктах освіти, культури та медицини обласної комунальної власності, найбільш значимі серед них: в освіті – обласний центр дитячо-юнацької творчості – готовність 83%, культура – театр ляльок – готовність 60%. Що стосуються закладів охорони здоров'я, то тут кошти виділені на ремонти освоєні повністю, а от по обладнанню для обласного госпіталю та кардіодиспансеру казначейство проведе розрахунки після його встановлення.

"ВК" у PDF