Олександрівський район
Влада / Суспільство

Члени Олександрівської спостережної комісії вирішували долю засуджених

Члени Олександрівської спостережної комісії вирішували долю засуджених
17 грудня під головуванням керівника апарату районної державної адміністрації Миколи Старченка відбулося засідання спостережної комісії при районній державній адміністрації з умовно-дострокового звільнення засуджених.
На засіданні спостережної комісії було розглянуто питання про застосування умовно-дострокового звільнення відносно засуджених. Також на засіданні було розглянуто звернення Олександрівського виправного центру №104 до районної спостережної комісії щодо організації систематичної виїзної медичної консультації у виправному центрі лікарем – терапевтом.

З інформацією про застосування умовно-дострокового звільнення відносно засуджених виступив інспектор спецчастини Олександрівського виправного центру №104 Віталій Товкун.

Участь в засіданні спостережної комісії взяли начальник управління юстиції в Олександрівському районі Олена Надьон, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Ковтун, директор районного центру зайнятості Олександр Волошин, представники ветеранських організацій.

"ВК" у PDF