Олександрівський район
Влада

Вирішувати проблемні питання спільно

Вирішувати проблемні питання спільно
16 грудня голова Олександрівської районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко побували у селі Бовтишка.
У приміщенні сільської ради зібралися депутати та актив села для обговорення питання співпраці бізнесу та депутатського корпусу. Серед запрошених також були директор Бовтиського НВК Олексій Журба, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Зубаха та представники місцевих підприємств.

Вирішувати проблемні питання спільно

Сільський голова Василь Скляренко подякував підприємцям за співпрацю та активну допомогу у розвитку села. Також звернувся з проханням допомогти у ремонті двох сільських доріг, які вже не придатні для проїзду. Надію на матеріальну допомогу висловив Олексій Журба, оскільки декілька приміщень школи потребують нагального ремонту.

Вирішувати проблемні питання спільно

Про роботу місцевого ФАПу прозвітував Олександр Зубаха. За його словами, фельдшерсько-акушерський пункт забезпечений всім необхідним для надання медико-санітарної допомоги.

Вирішувати проблемні питання спільно

Ольга Борота, звертаючись до присутніх, акцентувала увагу на процесах децентралізації, її впровадження в районі та реалізації права територіальних громад на об’єднання.

Також голова райдержадміністрації схвально відгукнулась про сільгосппідприємців, які ніколи не відмовляють у допомозі селу Бовтишці.

"ВК" у PDF