Олександрівський район
Влада / Суспільство

Михайлівська школа переходить на альтернативне паливо

Михайлівська школа переходить на альтернативне паливо
10 грудня перший заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Каражбей та начальник відділу освіти райдержадміністрації Сергій Тимко відвідали Михайлівську загальноосвітню школу.
Наразі тут проводяться роботи з реконструкції котельні та системи опалення – встановлення нових котлів, що працюють на альтернативному паливі. Крім цього, у навчальному закладі проводяться роботи по заміні теплотраси.

Михайлівська школа переходить на альтернативне паливо

На зустріч також прибув голова Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Проненко.

У ході огляду ремонтних робіт, за присутності директора школи В’ячеслава Максимченка, інженера з технагляду Управління капітального будівництва Василя Чорнобая та представників підрядної організації по виконанню ремонтних робіт було внесено ряд змін у план будівництва. Найперше, прийнято рішення залишити функціональною газову котельню, та під’єднати її до нової теплотраси. При цьому школа зможе користуватися, або новою системою опалення, або старою.

Також були встановлені строки по здачі об’єкту. Однак, незалежно від термінів завершення робіт, школа планує до кінця опалювального сезону користуватися газовою системою обігріву.

"ВК" у PDF