Онуфріївський район
Влада / Суспільство

Сергій Самородченко відповів на запитання ветеранів Павлиша

Сергій Самородченко відповів на запитання ветеранів Павлиша
8 грудня 2015 року голова районної державної адміністрації Сергій Самородченко прийняв участь у засіданні первинної організації ветеранів України в селищі Павлиш.
В ході свого виступу Сергій Миколайович окреслив присутнім плани роботи райдержадміністрації на 2016 рік, а саме: 2016 рік – рік енергозбереження, підтримка обдарованої молоді району, підтримка учасників АТО та членів їх сімей, звільнення всіх жителів району від «добровільної благодійної допомоги» в центральній районній лікарні.

Підчас засідання присутніми було обговорено Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Сергій Самородченко відповів на запитання ветеранів Павлиша

Також, учасники засідання, задавали питання, як голові райдержадміністрації так і новообраному голові Павлиської селищної ради Антоновій Ірині Станіславівні, пов’язані з освітленням селища, відновлення роботи автостанції. В свою чергу посадовці пообіцяв вивчити ситуацію з даних питань та взяти під контроль їх вирішення.

"ВК" у PDF