Онуфріївський район
Влада

Питання енергоефективності перебувають на постійному контролі влади

Питання енергоефективності перебувають на постійному контролі влади
В 2011 році було збудовано додаткове приміщення для початкових класів навчально-виховного комплексу «Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей імені В.О.Сухомлинського». Замовником будівництва було управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації. Завершення будівництва даного приміщення вводилося в дію по декларації готовності об’єкта до експлуатації.
В перший опалювальний сезон 2011-2012 років в новозбудованому приміщені для початкових класів температурний режим не відповідав санітарним нормам і складав 10-11 градусів. Районна державна адміністрація неодноразово зверталася до керівництва управління капітального будівництва облдержадміністрації про невідповідність температурного режиму. Відповідь надходила одна і та сама, що фінансування по даному об’єкту закрите.

З метою вирішення проблеми підтримання температурного режиму в навчальних приміщеннях, 8 грудня 2015 року голова районної державної адміністрації Самородченко С.М., начальник відділу освіти райдержадміністрації Самородченко О.Г., начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Явтушенко М.І., Павлиський селищний голова Антонова І.С., спеціаліст-теплотехнік комунального підприємства «Архітектурно-планувальне бюро» м. Світловодська Воронько Л.Д. побували на території даного навчального закладу.

Питання енергоефективності перебувають на постійному контролі влади

В ході обговорення проблеми, Сергій Миколайович дав доручення зібрати необхідний пакет документів по котельні, теплотрасі та системі внутрішнього постачання тепла для подальшої передачі КП «Архітектурно-планувальному бюро» м. Світловодська. Щоб спеціалісти-теплотехніки даного підприємства надали висновок та рекомендації по усуненню проблеми з температурним режимом.

"ВК" у PDF