---
Влада

Прокурор області обговорив проблеми реформування прокуратури з представниками Консультативної місії ЄС в Україні

Прокурор області обговорив проблеми реформування прокуратури з представниками Консультативної місії ЄС в Україні
Прокурор Кіровоградської області Анатолій Коваленко та заступник прокурора Кіровоградської області Віктор Приходько провели зустріч з представниками Консультативної місії Європейського союзу з реформування сектору цивільної безпеки України.
У зустрічі взяли участь фахівці відділу регіонального співробітництва КМЄС в Україні Міхай Барбуту, Горіца Балта, Олександра Зуб та асистент відділу регіонального співробітництва КМЄС в Україні Віра Коваленко. До участі у заході також запрошені голова та секретар Консультативної ради при прокуратурі області Микола Пільгуй та Олена Роміцина.

Сторони обговорили широке коло питань щодо реформування органів прокуратури, результатів конкурсу на заміщення вакантних посад керівників місцевих прокуратур та особливостей застосування кримінально-процесуального законодавства.

Прокурор області відповів на питання гостей та надав вичерпну інформацію про роботу прокуратури Кіровоградщини в умовах реформування. «Прокуратура України готова до змін. І ці зміни вже відбуваються, задля досягнення спільної мети – приведення правоохоронної системи країни до європейських стандартів. Тому ми чітко розуміємо важливість цієї зустрічі з Місією і готові до повної взаємодії»,- зазначив Анатолій Коваленко.

На завершення зустрічі представники КМЄС подякували керівництву прокуратури області за відкритість.

ДОВІДКА
КМЄС в Україні консультує та надає підтримку відповідним державним та правоохоронним органам в концептуальному плануванні та послідовній реалізації їх комплексних зусиль щодо реформування правоохоронних органів, зокрема органів прокуратури України.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF