Олександрівський район
Влада

Покращення надання адміністративних послуг

Покращення надання адміністративних послуг
З метою виконання доручення Прем’єр-міністра України від 8 жовтня 2015 року №41324/0/1-15, розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року №523-р Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг” голова районної державної адміністрація Ольга Борота спільно з начальником управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації – керівником центру надання адміністративних послуг в Олександрівському районі Сергієм Антіповим ознайомилися з роботою Олександрівського районного сектору управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області.
У ході спілкування з працівниками сектору, враховуючи фактичний стан надання адміністративних послуг, Олександрівською райдержадміністрацією було запропоновано Олександрівському РС УДМС України в Кіровоградській області здійснювати надання адміністративних послуг у приміщенні центру надання адміністративних послуг в Олександрівському районі, який розташований за адресою: смт Олександрівка, вул. Леніна, 82.

З цією метою сектору можуть бути надані 3 кабінети, загальною площею близько 52 кв.м. (24 кв.м., 12 кв. м. та 16 кв.м.), які розташовані на першому поверсі, мають центральний вхід з вул. Леніна та 2 запасних виходи, забезпечені індивідуальним газовим опаленням, освітленням, телефонним зв’язком та доступом до мережі Інтернет.

"ВК" у PDF