Знам’янський район
Влада

До Знам’янки приїздив Олесь Довгий

До Знам’янки приїздив Олесь Довгий
2 грудня у залі засідань райради відбулася зустріч депутата Верховної Ради Олеся Довгого з новообраними депутатами міської та районної Знам’янських рад.
Відкритий діалог із новообраним складом депутатів 7-го скликання Олесь Станіславович побудував на інформуванні від себе про перебіг життя парламенту країни, цікавився настроями та намірами запрошених та наголошував на об’єднанні спільних зусиль.

Першочергово Олесь Довгий наголосив, що об’єднання навколо плану дій на рівні міст і районів вкрай необхідне, при цьому зауважив, що готовий допомагати втілювати в життя важливі проекти і відстоювати інтереси населення регіону. Націлив депутат Верховної Ради на те, що тільки визначення пріоритетів і чітке планування лежать у основі ефективної роботи рад.

Розповідаючи про Верховну Раду, депутат зазначив, що йому сьогодні соромно за роботу парламенту, адже на його думку, багато людей нині там випадково, багато хто продовжує популістську риторику. Про свою особисту позицію відмітив: «Я підтримую все, що покликано до євроінтеграції, реформи силових структур тощо. Зараз я став учасником депутатської групи «Воля народу», де мене обрали секретарем. Сподіваюсь, що з часом ми зможемо зайняти в Раді більш публічну позицію.»

Щодо питання сучасного процесу децентралізації Олесь Станіславович відзначив, що вибравши європейський напрямок розвитку, ми, українці, потрапили у період новацій, який буде складним. Втім, стара система не має перспектив і вже вижила себе, тому треба робити переналаштування. На його думку, ефективна децентралізація – це добровільне об’єднання громад.

"ВК" у PDF