Олександрівський район
Благодійність

Народний депутат допомагає сільським спортсменам

Народний депутат допомагає сільським спортсменам
У селі Підлісному Олександрівського району побувала помічник народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко. Вона вручила жителям села комплект спортивної форми, м’ячі, щитки, манишки та ворота із сіткою, придбані за сприяння Олеся Довгого у відповідь на відповідне звернення до нього.
За останні роки у Підлісному заняття фізкультурою і спортом набули масового характеру. Про це говорить той факт, що село минулого року стало найкращим спортивним селом Олександрівщини, а потім і Кіровоградської області. У нинішньому році команда з Підлісного представлятиме Кіровоградщину на всеукраїнському рівні. Вона боротиметься за звання кращого спортивного села України.

У Підлісному займаються різними видами спорту. Тут грають у футбол, футзал, мініфутбол, гандбол, волейбол. У 2020 році команда дівчат з Підлісного стала найкращою в чемпіонаті області з футзалу. П’ять футболістів з цього села входять до складу чоловічої збірної району з футболу. У Підлісному проводилися районні змагання з футзалу, де місцеві спортсмени були в числі кращих. Підлісненські гирьовики Андрій Казарін та Андрій Добровольський були призерами всеукраїнських змагань.

У селі є свій спортивний майданчик. На ньому й тренуються підлісняни під керівництвом тренера-викладача комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Олександрівського району» Віктора Завального. Навесні за сприяння доброчинців тут планують встановити турніки.

Катерина Бондаренко, оглянувши спортивний майданчик, висловила думку, що його слід було б розмістити не на окраїні, а в центрі села. З її думкою важко не погодитись, бо майданчик знаходиться в низинній ділянці біля жвавої автомагістралі та поблизу лінії електропередач.

"ВК" у PDF