Олександрівський район
Благодійність

Благодійна допомога з Німеччини

Благодійна допомога з Німеччини
На території Олександрівського району з 11 по 21 травня 2017 року працювали представники християнського фонду з Німеччини разом з районним
центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
У рамках надання благодійної допомоги, соціальної та духовної підтримки, охоплено території 10 сільських, селищних рад. Здійснювались спільні виїзди в сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини, сім’ї учасників АТО. Благодійна допомога надавалась у вигляді продуктових наборів з 9 найменувань, дитячого одягу, взуття, постільної білизни, іграшок та солодощів.

У представників з Німеччини вже склалися давні, дружні стосунки з деякими сім’ями, адже цього року вони відвідували разом з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сім’ї вже десятий рік поспіль. Про такі візити знають по всій території району, і сім’ї з радістю і вдячністю чекають їх, із задоволенням спілкуються за допомогою перекладача, дарують пам’ятні сувеніри.

За небайдужість до жителів України, соціальну підтримку та надання матеріальної допомоги сім’ям Олександрівського району, рідні яких захищають Україну та сім’ям, вимушено переселених зі східних областей України керівник апарату райдержадміністрації Микола Старченко та заступник голови районної ради Сергій Перевезій вручили благодійникам подяки райдержадміністрації та районної ради.

"ВК" у PDF