Знам’янський район
Благодійність

Знам’янчани у біді не залишили

Знам’янчани у біді не залишили
Знам’янка не знаходиться на кордоні з тими областями, де триває антитерористична операція, але ми всім серцем вболіваємо за тих, хто сьогодні на передовій, хто повернувся до мирного життя, допомагаємо сім’ям, ветеранам, - міський голова Сергій Філіпенко пояснював дорогою до КМС-63 мету поїздки.
- До мене звернулися знам’янчанин Петро Швайка, депутат міськради Наталя Тишкевич із приводу того, що неподалік Знам’янки знаходиться автокран, який прямував у розпорядження військової частини до АТО, але через численні поломки їхати далі не може… Я з цього приводу звернувся за допомогою до керівників підприємств, першими відгукнулися начальник філії Райавтодор Леонід Маковій, начальник БМП 704 Олександр Ужвенко. Потрібно було відремонтувати повністю електричну частину автомашини, знайти запчастини, мастило і багато іншого. Взяв активну участь і допоміг начальник відділу архітектури, містобудування і комунального господарства, учасник АТО Микола Нікітін.

- Нам би до частини доїхати, - зауважує один із воїнів Андрій Стецюк, а там би ще «підлампічили».

На моє запитання про те чи є тут щось «живе», Андрій Стецюк і Руслан Стадник відповіли, що, звісно, стан автокрану, звісно, не найкращий, бо автомобіль четвертої категорії. (П’ята категорія – списання).

- Вдячний усім, хто відгукнувся, допоміг, кому не байдуже, - міський голова С.Філіпенко сподівається, що вдасться максимально полагодити техніку. - Наближаються великодні свята, кожен із нас буде молитися за своїх рідних і близьких. Давайте не забудемо у своїх молитвах згадати тих, хто ціною життя і здоров’я захищає нас усіх. Хай всі повертаються живими і здоровими.

Знам’янчани у біді не залишили

"ВК" у PDF