Світловодський район
Благодійність

Вдячність небайдужим світловодцям

Вдячність небайдужим світловодцям
У четвер, 28 липня, світловодці, які взяли активну участь у зборі пластика і пластикових кришок для допомоги у зборі коштів на виготовлення протезів для воїнів АТО, отримали грамоти від Благодійного фонду "ОВЕС".
Вручення грамот відбулося на ринку «Світанок», де кожного дня Тамара Дзюба – ініціатор і організатор проведення цієї благодійної акції, продовжує збирати допомогу пораненим воїнам АТО.

Такі грамоти-подяки за підписом голови Благодійного фонду «ОВЕС» Тетяни Руденко отримали небайдужі світловодці, завдяки яким було зібрано понад 500 кілограмів пластика – пластикових кришечок та інших виробів з пластмаси. Усі кошти від їх переробки підуть на виготовлення протезів кінцівок для двох українських героїв – Романа Дідери та Олександра Усача, які отримали серйозні поранення під час боїв у зоні проведення антитерористичної операції.

«Я вдячна вам усім, – звернулася до присутніх на ринку Тамара Дзюба. – Ми разом зробили велике діло. І принаймні частку своєї доброти і душі ми вклали в цю справу. І доклали всіх зусиль, аби наші бійці змогли повернулися до повноцінного життя».

А вже ввечері цього дня, зі словами вдячності, в гості до Тамари Борисівни завітали самі бійці, які невдовзі вирушать на лікування до Австрії та Польщі. Разом з ними до світловодської активістки приїхали і волонтери – представники фонду «ОВЕС». За їх словами, завдяки підприємцям Кропивницького, їм вдалося зібрати кошти на авіаквитки та лікування для Романа Дідери, а от збір коштів на лікування та квитки для Олександра Усача ще триває. Тому затримуватись довго гості не стали – вирушили до міста Дніпро, підприємці якого обіцяли надати хлопцеві допомогу.

Нагадуємо, що збір пластикових кришечок для допомоги воїнам АТО, яким необхідно протезування, триває. Пункти збору знаходяться: в редакції газети «Вісник Кіровоградщини» за адресою: вул. Героїв України, 50, офіс №4, у мережі магазинів «Рагу», в магазині «Центральний», на ринку "Світанок" (біля ветеринарної лабораторії) та в приміщенні телерадіокомпанії «Веселка».

Вдячність небайдужим світловодцям

"ВК" у PDF