Знам’янський район
Благодійність

Юні волонтери

Юні волонтери
Останні події в Україні не дають залишитися байдужим жодному свідомому українцю. Сьогодні, як ніколи, ми повинні допомагати своїй державі, щоб вона була нероздільною, щоб ми мали свою Батьківщину, допомагати своїм воїнам, які гинуть від куль ворога, захищаючи нас і нашу рідну землю.
З метою надання підтримки сім’ям, члени родини, яких загинули та перебувають в зоні АТО в ЗШ І-ІІІ ст. №7 був створений молодший загін волонтерів ( учні 1-4 класів). Діти зібрали іграшки та солодкі подарунки для Тимофійка Носкова, сина загиблої в АТО Катерини Носкової. Дізнавшись, що хлопчик захворів, учні запропонували відвідати малюка. Тимофійко зрадів гостям і щиро спілкувався з юними волонтерами.

Бабуся, Ніна Іванівна, яка опікується малюком, розповіла учням про свою загиблу доньку, про її мрії та надії, яким не судилося здійснитися.

Діти висловили найщиріші слова вдячності Ніні Іванівні за виховану нею героїчну доньку Катерину, побажали миру і найшвидшого повернення військових до своїх домівок, до своїх рідних. Учні пообіцяли Тимофійчику, що обов’язково невдовзі завітають до нього.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF