Знам’янський район
Благодійність

Акція «Подарунок для солдата»

Акція «Подарунок для солдата»
«Подарунок для солдата»- таку лагідну і теплу назву має акція, яку розпочали 15 грудня волонтери Знам’янського «Майдану», щоб привітати наших захисників в зоні АТО з новорічними святами.
У цьому їм допомогли маленькі знам’янчани, які створили своїми власним рученятами багато чудових подарунків, в яких відчувається підтримка та любов їх маленьких сердець. До дитячих подарунків волонтери у відправку докладають балаклави, рукавички, чоботи та теплу білизну. «Новою поштою» вже відправлено п’ятнадцять посилок в різні точки зони антитерористичної операції: Селідово, Розівку, Гірське, Новогродівку та інші.

Почнемо з подарунків від наймолодших – це вихованці дитячого садочка «Козачок» та їх вихователька Лана Родич. Малеча виготовила гарні новорічні листівки та міні-ялинки, які дарують справжній святковий настрій.

Акція «Подарунок для солдата»

Вихованці гуртків Центру дитячої та юнацької творчості: «Технічний дизайн», «Паперопластика», «Оригамі» та «Виготовлення сувенірів» продемонстрували свою високу майстерність і приготували диво-подарунки: тканеві та паперові чоботи із солодощами, солодкі розфарбовані пряники, новорічні сувеніри у вигляді ялинок та цукерок.

Учні Знам’янського професійного ліцею №3 та діти дитячого будинку сімейного типу (батьки-вихователі Шкафер) приготували посилки із смаколиками для військових. Майже на кожній коробці прикріплені на згадку м’які іграшки.

Учні шкіл №1,3,4 написали листи нашим бійцям з привітаннями зі святами та побажаннями скорішого повернення. Ось декілька уривків з них.

Владислав, 3 клас: « Повертайся, швидше! Повертайся, солдате!
Всі тебе чекають, Синку, Батьку, Брате!
Моляться за тебе українські діти,
Щоб могли співати, вчитися, радіти!»

Радмір, 2 клас: «В скрутний для України час хочу побажати, щоб повернулися з АТО живими, подарували радість матерям, коханим, дітям та рідним. Хай допоможе наша молитва. Будь ласка, прийми ці слова підтримки. Ми поруч з вами! Ми переможемо!»

Від малого до великого, усі українці вдячні нашим бійцям за змогу мирно зустріти 2016 рік та відсвяткувати різдвяні свята. Низький уклін Вам за це. І хай Вас береже Бог! Із святами, наші любі захисники!

"ВК" у PDF