Олександрівський район
Благодійність

Допомога мешканців Олександрівського району воїнам АТО

Допомога мешканців Олександрівського району воїнам АТО
11 грудня у приміщенні райдержадміністрації, у приймальні координатора Центру надання в районі допомоги учасникам антитерористичної операції, волонтера Валентини Гирич, за участі волонтерів та голови райдержадміністрації Ольги Бороти формували вантаж з допомогою для наших захисників.
Зокрема, на фронт, воїнам 28 мотопіхотної бригади та 56 окремої моторизованої бригади відправлять медикаменти, придбані на кошти, які було зібрано під час благодійної акції в Олександрівці у Міжнародний день волонтера та фінансової допомоги ДП “Олександрівське лісове господарство”, продукти харчування, сухпайки, теплі речі, маскувальні халати, засоби гігієни.

Спеціально для наших бійців на передовій учні Олександрівської філії Кіровоградського професійного ліцею побутового обслуговування виготовили міні-каганці для розігріву та приготування їжі у складних умовах.

До волонтерської роботи залучилися і учні загальноосвітніх шкіл району, які також передали нашим бійцям свої малюнки.

А напередодні, 9 грудня, волонтери району передали нашим захисникам з 57-ї окремої механізованої бригади теплі речі та продукти харчування.

Допомога мешканців Олександрівського району воїнам АТО

25 грудня волонтери району знову планують відправляти автомобіль з допомогою воїнам АТО. І просять всіх небайдужих, патріотично налаштованих жителів району долучитися до збору продуктів харчування, теплих речей, медикаментів для наших воїнів.

"ВК" у PDF